Rémy Martin 1738 0, 7l + 2 pohár (nincs összecsomagolva)

Rémy Martin 1738 0, 7l + 2 pohár (nincs összecsomagolva)

26 790 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Rémy Martin 1738 0, 7l + 2 pohár (nincs összecsomagolva)

26 790 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
italszakerto.hu
Termékleírás
Gyártó vagy Importőr Roust
Típus Francia cognac
Űrtartalom 0.7+2 pohár
Gyártói cikkszám (MPN) VREMMARUIN22
Származási hely Franciaország
Alkoholtartalom 40%
Google Termék Kategória 413
Brand Remy Martin
-- Szállítási idő 1 nap
- Szállítási idő 1-5 nap
Termék változatok 1738

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nincs összecsomagolva a palack a poharakkal!

1738-ban adott XV. Lajos francia király engedélyt a Remy Martinnek, hogy a királyi területeken szőlőt termesszenek, ezzel mintegy királyi kitüntetést adva a cégnek.

Rémy Martin, aki eredetileg szőlőtermelő volt, 1724-ben alapította meg a céget, amely azóta is családi vállalkozásként működik. Miután 1774-ben további szőlőterületeket vásárolt Cognac városa körül, a család a régió egyik legjelentősebb konyakkészítőjévé vált. XV. Lajos francia király is beleszeretett a különleges konyakba, így az ital kiválóságának elismeréseként egy extra királyi engedélyt adott a vállalatnak új szőlőültetvények létrehozására.

A Rémy Martinnál csak a legmagasabb színvonalú termőhelyekből származó szőlőt használják fel a konyak készítéséhez.

Az évszám: 1738-ban adott XV. Lajos francia király engedélyt a Remy Martinnek, hogy a királyi területeken szőlőt termesszenek, ezzel mintegy királyi kitüntetést adva a cégnek.

Életkorát tekintve a VSOP és az XO között helyezkedik el, ugyanakkor a termőterületek különbözősége miatt egy nagy karakterű, robosztus konyakról beszélünk. A hordó típusát tekintve francia Limousin hordókban érlelték tökéletesre ezt a szépséges párlatot.

Nagyon gyümölcsös, néha jégborra hasonlító mazsolás jelleg, valamint fekete borsos fűszeresség jellemzi az italt, melynek hátterében egy csokoládés ízvilág is megjelenik.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.